V Tipe Conveyor Beubeur-01 - Cina Ningbo Sunshine

V Tipe Conveyor Beubeur-01

Pondok Description:

NAME: V tipe Chevron CONVEYOR sabuk Urang ngahasilkeun-kualitas luhur belts Chevron karét conveyor keur angkutan efisien of agrégat lebaran sabuk kami dibasajankeun antara 400 mm -2200mm, sarta sadia kalawan jangkung cleat ti 5,10,15,20,25,30mm . Kabéh Gajah Chevron belts karét conveyor bisa motong na spliced ​​nurutkeun spésifikasi anjeun, sarta datangna ku rentang sanyawa panutup luhur jeung handap anu ngajaga investasi sabuk conveyor anjeun ti seuneu, minyak, abrasion sarta panas. 1.Material: nilon, ploye ...


  • Bahan: nilon, ployester, VC, TC
  • Lebar: 400mm-2200mm
  • Jangkungna pola: 5,10,15,20,25,30mm
  • Karét panutup: normal, minyak tahan, tahan kimiawi ect.
  • Kakuatan Tensile: 10-25MPA
  • Bentuk: cleat bentuk, U bentuk / Y / V, bentukna herringbone, Chevron, pola silinder
  • jéntré produk

    Tags produk

    NAME: V tipe Chevron CONVEYOR sabuk
    Urang ngahasilkeun-kualitas luhur belts Chevron karét conveyor keur angkutan efisien of agrégat
    lebaran sabuk kami dibasajankeun antara 400 mm -2200mm, sarta sadia kalawan jangkung cleat ti 5,10,15,20,25,30mm .
    Kabéh Gajah Chevron belts karét conveyor bisa motong na spliced nurutkeun spésifikasi anjeun, sarta datangna ku rentang sanyawa panutup luhur jeung handap anu ngajaga investasi sabuk conveyor anjeun ti seuneu, minyak, abrasion sarta panas.
    1.Material: nilon, ployester, VC, TC
    2.Width: 400mm-2200mm
    4.Height tina pola: 5,10,15,20,25,30mm
    karét 5.Cover: normal, minyak tahan, kimia tahan ect.
    Kakuatan 6.Tensile: 10-25MPA
    7.Shape: bentuk cleat, U bentuk / Y / V, bentukna herringbone, Chevron, pola silinder

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •