kami ngahadiran paméran industri pertambangan Rusia

2

Dina 2015, urang ngahadiran paméran industri pertambangan Rusia, nu lumangsung salila 5 poe. salila

mangsa ieu, urang patepung loba nasabah anyar jeung persiapan dijieun pikeun muka pasar Rusia.


Pos waktos: Jul-23-2018