kami ngahadiran Hanover industri paméran di Jerman

3

Dina 2016, urang ngahadiran Hanover paméran industri di Jerman salila 5 poe. Salila periode ieu,

urang ngagaduhan uninga loba nasabah anyar jeung dijieun olahan pikeun muka pasar Éropa.


Pos waktos: Jul-16-2018