Datar transmisi sabuk - Cina Ningbo Sunshine

Datar transmisi sabuk

Pondok Description:

FLAT TRANSMISSION BELT FABRIC: 28OZS CANVAS PACKING: POLYBAG OR GUNNYSACK LOADING PORT: NINGBO OR SHANGHAI COLOUR: RED,YELLOW,ORANGE,BLUE,GREEN,BROWN,BLACK,WHITE LEAD TIME: SHIPPED IN 15DAYS AFTER PAYMENT 1.Flat transmission belt is a common flat rubber belt, also called transmission belt, usually uses high-quality cotton canvas as its skeleton layers.It is mainly used in factories, mines, docks, metallurgical industry, ordinary mechanical power transmission, great power processing of grai...


  • Lebar: 25mm ka 1500 mm
  • Panjangna: 100 mtr. panjangna roll
  • Fabrics: ducks Hard katun / katun lemes (TC56, TC70)
  • Plies: 2 plies ka 12 plies
  • Jenis edges: edges Cut sarta buleud / narilep
  • Kelir: beige, Gray, Onta, Yellow, Hideung, Héjo atawa sakumaha per customer
  • Kategori Kategori: 28 oz (ounce), 32 oz (ounce), 34 oz (ounce), 36 oz (ounce),
  • jéntré produk

    Tags produk

    Datar transmisi sabuk

    1. Lawon: 28OZS kanvas
    2. Paking: POLYBAG OR GUNNYSACK
    3. Loading port: NINGBO OR Shanghai
    4. COLOR: beureum, konéng, oranyeu, bulao, héjo, coklat, hideung, bodas
    5. Ngakibatkeun TIME: shipped IN 15DAYS sanggeus mayar
      sabuk transmisi 1.Flat mangrupakeun sabuk karét datar umum, disebut oge sabuk transmisi, biasana ngagunakeun kanvas katun kualitas luhur sakumaha layers.It rorongkong na utamana dipaké di pabrik, Pertambangan, docks, industri Metalurgi , biasa transmisi kakuatan mékanis, pamrosésan kakuatan agung séréal kawas béas jeung gandum, alat-alat irigasi, motong kai sarta alat-alat kakuatan pamancar sejen pikeun industri.

    2. Ciri Constructional tina karét Transmission belts:   
    Width         : 25mm to 1500 mm

    Panjang: 100 mtr. Panjangna roll
    fabrics: ducks Hard katun / katun lemes (TC56, TC70)
    Plies: 2 plies ka 12 plies
    Kelir: beige, Gray, Onta, Yellow, Hideung, Héjo atawa sakumaha per customer sarat
    Kategori: 28 oz (ounce), 32 oz (ounce), 34 oz (ounce), 36 oz (ounce),

    3. ciri:
    . Uniformity di ketebalan & Width
    . Longitudinal & transverse kaunggulan luhur
    . Tingkat luhur adhesion
    . Dikawasa elongation
    . Torek dina beurat sahingga consuming kakuatan kirang
    . Ningkat lalawanan ka uji kacapean flex.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali