Taros Kami

NINGBO cahaya panonpoe karét sareng plastik tech CO., LTD

alamat

RICHU Center, JIANGBEI zone, NINGBO, Zhejiang, Cina

Surélék

KKSUNSHINE@SSBELT.COM

telepon

86-574-87435035

 fax: 86-574-87435035

whatsapp : 0086-18668867296

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?