Tentang Kami

DSC00668

Company kami

Company kami diadegkeun dina 2005, Ngawengku 45000 Quare Meters.We geus kadaptar Capitalof Rmb15000000 Jeung Maneuh aset Rmb 15000000, Staffing leuwih ti 300 Gagah.

Carita urang

Ningbo Sunshine karét Jeung Plastik Tech Co., Ltdis Perenahna Dina Ningbo Of Zhejiang Provinice, nu mangrupakeun "Aaaa" endah Tour Area Nasional sarta geus Dingaranan Salaku "kota Beubeur Industri Dina Cina".

 

 

O ur Company diadegkeun dina 2005, Ngawengku 45000 Quare Meters.We geus kadaptar Capitalof Rmb15000000 Jeung Maneuh aset Rmb 15000000, Staffing leuwih ti 300 Gagah.

 

Company kami Utamana ngahasilkeun Conveyor Beubeur, V Beubeur, Tranmission Beubeur, Otomatis Mat.We mastikeun ngalaksanakeun Nasional Standard.Our Produk Dupi Ngajual Muhun Dina leuwih ti 20 propinsi Cina Jeung diékspor ka Amérika Kidul, Eropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah jeung Afrika, Asia Tenggara. Quality Good kami geus earned A Good pamor Ti Doméstik Jeung Oversea Pasar.
 

timg5