Tentang Kami

NINGBO cahaya panonpoe karét sareng plastik tech CO., LTD

Ningbo Sunshine Rubber And Plastic Tech Co.,Ltd is Located In Ningbo Of Zhejiang Provinice,Which Is A National “Aaaa”Scenic Tour Area And Has Been Named As “Town Of Belt Industry In China”.

Company kami diadegkeun dina 2005, Ngawengku 45000 Quare Meters.We geus kadaptar Capitalof Rmb15000000 Jeung Maneuh aset Rmb 15000000, Staffing leuwih ti 300 Gagah.

Company kami Utamana ngahasilkeun Conveyor Beubeur, V Beubeur, Tranmission Beubeur, Otomatis Mat.