Ne mori pjesë gome Dubai dhe ekspozitë plastike

1

Në vitin 2012, kemi marrë pjesë në gome dhe plastike ekspozitë Dubai për gjashtë ditë. gjatë kësaj

periudhë, ne kemi negociuar me shumë klientët e vjetër dhe mori të dini shumë konsumatorë të rinj.


Ora Post: Jul-23-2018