Ne mori pjesë në ekspozitën ruse të industrisë minerare

2

Në vitin 2015, kemi marrë pjesë në ekspozitën ruse industrisë minerare, e cila zgjati për 5 ditë. gjatë

kjo periudhë, u takuam shumë konsumatorë të reja dhe bërë përgatitjet për hapjen e tregut rus.


Ora Post: Jul-23-2018