Ne mori pjesë në ekspozitën industriale Hanover në Gjermani

3

Në vitin 2016, kemi marrë pjesë në ekspozitën Hanover industrial në Gjermani për 5 ditë. Gjatë kësaj periudhe,

ne mori të dini shumë konsumatorë të rinj dhe të bërë përgatitjet për hapjen e tregut evropian.


Ora Post: Jul-16-2018