присуствувавме на руската рударска индустрија изложба

2

Во 2015 година, присуствуваа на рускиот рударската индустрија изложба, која траеше 5 дена. Во текот на

овој период, се сретнавме многу нови клиенти и да направи подготовки за отворање на рускиот пазар.


Време на мислењето: Jul-23-2018