присуствувавме на индустриска изложба во Хановер во Германија

3

Во 2016 година, ние присуствуваше на индустриска изложба во Хановер во Германија за 5 дена. Во овој период,

ние мора да знаеме многу нови клиенти и да направи подготовки за отворање на европскиот пазар.


Време на мислењето: Jul-16-2018