за нас

Ningbo SUNSHINE гума и пластика TECH CO., LTD

Ningbo Sunshine Rubber And Plastic Tech Co.,Ltd is Located In Ningbo Of Zhejiang Provinice,Which Is A National “Aaaa”Scenic Tour Area And Has Been Named As “Town Of Belt Industry In China”.

Нашата компанија е основана во 2005 година, Покривање 45000 опак meters.We имаат регистрирано Capitalof Rmb15000000 и основни средства на Канада, 15000000, бројот на вработени повеќе од 300 работници.

Нашата компанија произведува главно подвижна лента, V појас, Tranmission појас, Авто Мат.