kita dirawuhi pameran industri pertambangan Russian

2

Ing 2015, kita dirawuhi pameran industri pertambangan Russian, kang langgeng kanggo 5 dina. sak

wektu iki, kita ketemu akeh pelanggan anyar lan ancang-ancang digawe kanggo mbukak pasar Russian.


Post wektu: Jul-23-2018