kita dirawuhi Hanover industri pameran ing Jerman

3

Ing 2016, kita dirawuhi Hanover pameran industri ing Jerman kanggo 5 dina. Sak iki wektu,

kita tak ngerti akeh pelanggan anyar lan digawe ancang-ancang kanggo mbukak pasar Eropah.


Post wektu: Jul-16-2018