FAQs

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing prices Panjenengan?

prices kita kanggo ngganti gumantung sumber lan faktor pasar liyane subyek. Kita bakal ngirim dhaftar rega dianyari sawise perusahaan hubungi kita kanggo informasi luwih.

Aja duwe jumlahe minimal order?

Ya, kita perlu kabeh pesenan internasional duwe jumlahe minimal aktif. Yen sampeyan are looking kanggo resell nanging ing jumlah luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa metu situs web kita

Bisa OEM utawa Potongan?

Ya, kita kudu tim ngembangaken kuwat. Produk bisa digawe miturut penjenengan.

Bisa sumber kaca dhokumèntasi cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani dokumentasi paling kalebu Certificates Analysis / kataatan; insurance; Asal, lan dokumen kaca ngendi dibutuhake.

Apa timbal wektu saben?

Kanggo conto, mimpin kira 7 dina. Massa produksi, mimpin 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan. Kaping timbal dadi efektif nalika (1) kita wis ditampa simpenan, lan (2) kita kudu disetujoni final kanggo produk. Yen kita timbal kaping ora bisa karo deadline panjenengan, supaya liwat syarat karo sale Panjenengan. Ing kasus kita bakal nyoba kanggo maringi leladen kabutuhan. Ing kasus paling kita bisa nglakoni.

Apa jinis cara pembayaran sampeyan setuju?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran rekening bank, Western Union utawa PayPal:
simpenan 30% ing advance, imbangan 70% marang salinan B / L.

Apa babar pisan produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita. Kita prasetya iku kanggo kepuasan karo produk kita. Ing babar pisan utawa ora, iku budaya kita perusahaan kanggo alamat lan mutusake masalah kabeh masalah customer kepuasan wong kang

Kowe njamin layang aman saka produk?

Ya, kita tansah nggunakake packaging kaca kualitas dhuwur. Kita uga bisa nggunakake packing resiko kanggo urip barang berbahaya lan divalidasi shippersâ panyimpenan kadhemen kanggo suhu item sensitif. packaging Specialist lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani pangisian daya tambahan.

Carane bab Fees kapal?

Biaya kapal gumantung cara milih kanggo barangipun. Express biasane paling cepet nanging uga cara paling larang. Miturut seafreight solusi sing paling apik kanggo jumlah amba. Persis tarif barang kita mung bisa menehi yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih.

Arep digarap US?