C Koleksi Conveyor Belt-02 - China Ningbo Sunshine

C Koleksi Conveyor Belt-02

Short Description:

NAME: C TYPE Chevron conveyor sabuk We gawé dhuwur kualitas sabuk Chevron karet conveyor kanggo transportasi efisien agrégat widths sabuk Kita Ranging antarane 400 mm -2200mm, lan kasedhiya karo Heights cleat saka 5,10,15,20,25,30mm . Kabeh Gajah Chevron sabuk karet conveyor bisa Cut lan spliced ​​miturut specifications, lan teka karo sawetara senyawa tutup ndhuwur lan ngisor sing nglindhungi investasi sabuk conveyor saka geni, lenga, abrasion lan panas. 1.Material: nilon, ploye ...


  • Material: nilon, ployester, VC, TC
  • Jembar: 400mm-2200mm
  • Dhuwur pola: 5,10,15,20,25,30mm
  • Karet tutup: normal, lenga tahan, kimia tahan ECT.
  • Kekuatan tensile: 10-25MPA
  • Wangun: cleat wangun, U wangun / Y / V, wangun herringbone, chevron, pola silinder
  • Detail produk

    Tags Product

    NAME: C TYPE Chevron conveyor sabuk
    We gawé dhuwur kualitas sabuk Chevron karet conveyor kanggo transportasi efisien agrégat
    widths sabuk Kita Ranging antarane 400 mm -2200mm, lan kasedhiya karo Heights cleat saka 5,10,15,20,25,30mm .
    Kabeh Gajah Chevron sabuk karet conveyor bisa Cut lan spliced miturut specifications, lan teka karo sawetara senyawa tutup ndhuwur lan ngisor sing nglindhungi investasi sabuk conveyor saka geni, lenga, abrasion lan panas.
    1.Material: nilon, ployester, VC, TC
    2.Width: 400mm-2200mm
    4.Height pola: 5,10,15,20,25,30mm
    karet 5.Cover: normal, lenga tahan, kimia tahan ECT.
    Kekuatan 6.Tensile: 10-25MPA
    7.Shape: wangun cleat, U wangun / Y / V, wangun herringbone, chevron, pola silinder

     


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED