Babagan awake dhewe

DSC00668

Company kita

Company Kita Iki Founded Ing taun 2005, Panutup 45000 Apa Meters.We wis kadhaptar Capitalof Rmb15000000 Lan Telpon Aset Of RMB 15000000, Staffing More Than 300 Tegal.

Crita kita

Ningbo Sunshine Karet Lan Plastic Tech Co., Ltdis Dumunung Ing Ningbo Of Zhejiang Provinice, Kang Is A "injing" Kangoo Tour Area National Lan Nduweni Wis Named Minangka "Town Of Sabuk Industry Ing China".

 

 

O ur Company Iki Founded Ing taun 2005, Panutup 45000 Apa Meters.We wis kadhaptar Capitalof Rmb15000000 Lan Telpon Aset Of RMB 15000000, Staffing More Than 300 Tegal.

 

Company Kita Utamané Mrodhuksi Conveyor Belt, V Belt, Tranmission Sabuk, Auto Mat.We Strictly Nindakake metu National Standard.Our Products Apa Sade Inggih Ing More Than 20 Provinces Of China Lan diekspor Kanggo Amerika Selatan, Eropa, Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah lan Afrika, Asia Kidul-Wétan. Quality Good kita wis Entuk A Good Prestige Saka Domestik Lan Oversea pasar.
 

timg5